آپلود عکس
 
آپلود عکس

پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی. :: lofdenjex2020

lofdenjex2020

lofdenjex2020

lofdenjex2020

کلمات کلیدی

.

پرسشنامه ابراز وجود (گمبریل و ریچی

1975).

نقش و وظایف مهندس ناظر بر اساس شرایط عمومی پیمان

دانلود مبانی نظری و پیشینه شهر دوستدار زن

دانلود درامد از طریق اینترنت

تضمین 100درصد قبولی در رشته شبکه و اینترنت

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق بانکداری اینترنتی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق معتاد شدن به اینترنت وفضای اینترنتی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق هرزه نگاری اینترنتی

دانلود پاورپوینت بررسی سیستم خرید اینترنتی

دانلود کسب وکار اینترنتی بدون سرمایه

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش درباره اعتیاد به اینترنت

مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش به تبلیغات اینترنتی

دانلود کتاب 21 نکته در طراحی بنر برای تبلیغات اینترنتی

دانلود پاورپوینت کتاب آناتومی انسانی تالیف دکتر علی اصغر رواسی

پاورپوینت تحلیل طراحی باغ‌ موزه گیاهان دارویی کرج.

پاورپوینت بررسی مقدمه ای بر داده کاوی و اکتشاف دانش.

پاورپوینت آزمون اندریافت کودکان CAT

تحقیق و پیشینه پژوهش نقش های سبک رهبری و فرهنگ سازمانی

دانلود مبانی نظری پیشرفت درسی

دانلود پاورپوینت نظریه رشد شناختی پیاژه

پاورپوینت شمع کوبی و انواع روش های آن

پلان فونداسیون

پلان تیر ریزی طبقات

جزئیات تمامی تیرها و ستونها

پاورپوینت آزمایش سینی قیر در 18 اسلاید

مبانی نظری بی ثباتی ازدواج یا احتمال وقوع طلاق

پیداکردن دامنه با دامین اتوریتی بالا بدون نرم افزار.

پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی.

پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی.

پنجشنبه, ۲۸ آذر ۱۳۹۸، ۰۹:۵۸ ق.ظ

پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی
 

پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی در 32 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
 

تعداد صفحات 32
حجم 738 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt
دسته بندی پاورپوینت


توضیحات کامل
 

پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی در 32 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب

تعریف بهداشت مواد غذایی

تعریف ایمنی مواد غذایی

روشهای کنترل موادغذایی وشناسایی خطرات

تعاریف و اصطلاحات نمونه برداری

هدف از نمونه برداری

نمونه بردار

ظروف وتجهیزات نمونه برداری

روشهای نمونه برداری

نمونه برداری تصادفی

نمونه برداری انتخابی

روشهای متداول سترون سازی وسایل

نمونه برداری

دقت ، صحت و کفایت نمونه برداری

درج مشخصات بر روی نمونه ها

انتقال صحیح وسریع به آزمایشگاه

 

قسمتی از متن

بهداشت مواد غذایی: عبارت است از کلیه موازینی که رعایت آنها در تولید، فرآیند، نگهداری و عرضه مواد غذایی ضروری است تا ماده غذایی سالم و با کیفیت بالای بهداشتی بدست مصرف کننده برسد.

ایمنی مواد غذایی: در نظر گرفتن تمام موقعیتها و شرایطی که در طول چرخه تهیه، فرآیند، ذخیره سازی، توزیع و آماده سازی مواد غذایی برای رسیدن به محصول سالم، مناسب و ایمن برای مصرف کننده لازم و ضروری است.

 

توضیحات

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " اصول نمونه برداری از مواد غذایی " می باشد که در حجم 32 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند توسط دانشجویان به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی